Du er nå her:

Berlin Marathon 2017

Beskrivelse

Turen er avsluttet. Klikk her for å forhåndspåmelde deg til 2018.

Har du ambisjoner å sette ny personlig rekord på maraton? Da er Berlin Marathon det rette løpet for deg. Dette er løypa hvor verdensrekordene settes.

Berlin Marathon har i lang tid vært Europas største og mest populære maraton. God stemning langs løypa, meget bra logistikk rundt løpet, og en interessant trasé sørger for det. Turen er velegnet til å ta med seg familiemedlemmer og /eller ikke-maratonløpende venner. De får selvfølgelig fratrukket startkontingenten.

Inkludert i turen er også frokostløpet dagen før maraton. Det er på ca. 6km og går fra Schloss Charlottenburg til Olympiastadion. Deltagelse må meldes på påmeldingsskjema.
Berlin Marathon Logo 17 

Pakketilbud

Pris 3 netter: Kr. 8.650,- pr.person i dobbeltrom inkludert startnummer*
-Singelromstillegg: kr. 1250 ,-*

Prisene inkluderer:
- Flyreisen (inklusive skatter) 
- Transport mellom flyplass og hotell 
- Innkvartering 3 netter 
- Frokost 
- Startnummer til Berlin Marathon 
- Leie av tidtagningsbrikke (chip) 
- Breakfastrun lørdag 23.september 
- Reiseleder under hele oppholdet
- Spontane utflukter/Sightseeing
- Alle skatter og avgifter 

Prisene inkluderer ikke:
- Tilslutningsfly til Gardermoen
- Avbestillingsforsikring (6% av reisens kostnad)
- Reiseforsikring
- Gebyr for tidtagningsbrikke (chip) om du ikke returnerer denne etter målpassering

*Prisforbehold: Alle priser er beregnet pr. november 2016 og vi må ta forbehold om endringer p.g.a. valutakurser, skatter og prisforandringer hos våre leverandører.

Velg og bestill

Tilgjengelig: Utsolgt

Tilgjengelig: Utsolgt

Pris: kr 0,00

Reiserute

3 netters tur fredag 22.september til mandag 25.september:

Dato Fra Til Avgang Ankomst Flightnr.
22.sep Oslo Berlin 11:05 12:40 SK4723
25.sep Berlin København 12:35 13:30 SK1674
25.sep København Olso 14:25 15:35 SK458

 Vi kan ordne med tilslutningsbilletter til og fra Gardermoen hvis ønskelig. Du kan gjerne ordne dette selv, men vi anbefaler da god tid på Gardermoen siden du ikke har noen rettigheter for videre transport hvis ditt fly er forsinket til Gardermoen. 

Vi gjør oppmerksom på at reiseruter, tider og flyselskap kan endres på kort varsel.Vi tar også forbehold om alle endringer som skyldes forhold utenfor vår kontroll (herunder reiserute, flyselskap, flytider, priser og eventuell kansellering av hele turen grunnet uforutsette omstendigheter)

Ønsker du å utvide ditt opphold i Berlin er dette fullt mulig. Spør om tilbud.

Hotell

Motel One Bellevue - Berlin

Motel One Berlin-Bellevue er et nytt hotel med best mulig beliggenhet for oss maratonløpere. Hotellet er i gåavstand fra både start og målområdet, og ligger i nærheten av Bellevue palass, den tyske kanslerboligen og Siegessäule. Ikke langt unna ligger også Riksdagsbygningen og Brandenburger Tor. Hotellet har en bar/lounge og alle rom har aircondition, hårføner, gratis internett-tilkobling og flatskjerm med kabel-tv. Frokost er inkludert under oppholdet.

Betingelser

Depositum: kr. 2900,- må betales umiddelbart etter påmeldingen til konto: 2540.01.40688. Vennligst merk betalingen med: "BERM17" + deltakerens navn. (For betalinger utenfor Norge: IBAN: NO7525400140688 SWIFT: SPTRNO22) Restbeløpet betales i løpet av sommeren 2017. Eget restoppgjør vil bli tilsendt. (Depositumet vil bli fratrukket totalprisen i restoppgjøret.)

*Prisforbehold: Alle priser er beregnet pr. november 2016 og vi må ta forbehold om endringer p.g.a. valutakurser, skatter og prisforandringer hos våre leverandører.

Betaling med kredittkort: Prisene er kalkulert for betaling med Giro/Nettbank. Hvis du ønsker å betale med kredittkort må du legge til 3% til prisene. Vi aksepterer Master-/Eurocard, Visa og Diners.

Rabatter: - Turdeltakere som ikke løper maraton kan trekke fra kr. 1300,-. - Medlemmer i DNL har kr. 200,- rabatt.

Har du noen spørsmål kan du ringe oss på 33 18 71 71.

AVBESTILLINGSVILKÅR:
Kun skriftlige avbestillinger aksepteres enten via post eller e-post. Det er datoen vi mottar en eventuell avbestilling som er avgjørende for beregning av refusjonsbeløpet. Avbestilling etter påmelding og fram til og med 31.mai 2017 medfører tap av depositum. Avbestilling 1. juni 2017 eller senere og uteblivelse medfører tap av hele reisens kostnad. Har du tegnet avbestillingsforsikring hos oss og har gyldig avbestillingsgrunn med legeerklæring, refunderes hele beløpet minus forsikringspremien og omkostninger på kr. 1500,-.

AVBESTILLINGSFORSIKRING: Sjekk om du har tegnet en helårs reiseforsikring hos ditt forsikringsselskap og om det er inkludert en avbestillingsforsikring. Hvis ikke anbefaler vi alle å tegne en avbestillingsforsikring gjennom oss som dekker det du har betalt for reisen minus omkostninger på kr. 1500,-, samt forsikringspremien. Avbestillingen må kunne dokumenteres med en legeattest som gjelder i tilfelle akutt sykdom hos den reisende (ikke kroniske sykdommer), eller dødsfall i den nærmeste familie, som forhindrer den reisende i å delta på selve reisen. Avbestillingsforsikringen gjelder ikke hvis reisende ikke kan delta på planlagte aktiviteter på reisen, men likefullt kan delta på selve reisen. Avbestillinger mottatt avreisedag eller senere aksepteres ikke uansett avbestillingsgrunn. Avbestillingsforsikring koster 6% av reisens pris. Det er en betingelse at avbestillingsforsikringen tegnes samtidig som påmeldingen sendes inn. Avbestillingsforsikringen gjelder ikke før restbeløpet er registrert innbetalt hos oss.

FORBEHOLD: Sport & Helseferie AS tar forbehold om endringer i pris og turopplegg, eller kansellering av hele eller deler av turen på grunn av omstendigheter som er utenfor vår kontroll. I slike tilfeller vil arrangøren refundere det kundene har krav på etter de gjeldende reisevilkår. Skulle selve løpet bli kansellert vil turen likevel bli gjennomført og avbestillingsvilkårene gjelder. Du vil kun få refundert det som eventuelt blir kompensert fra arrangørene av løpet for kanselleringen.

scroll down