Du er nå her:

Spaferie

Vær god mot deg selv. På et eller annet tidspunkt i livet har du sikkert ønsket å komme deg litt bort fra hverdagen. Omgivelsene stiller hele tiden krav til deg, og det kan være lett å glemme å ta vare på seg selv. Sport og Helseferie har et tilbud av spareiser som vil hjelpe deg med å fremme din helse og lade batteriene.

Til venstre kan du velge den destinasjonen du er interessert i, og under ser du et utvalg av våre beste tilbud til enhver tid. SPA-destinasjonene er under utvikling og flere tilbud og turer vil komme fortløpende. 

Vi fokuserer på 3 kjerneområder rundt spabehandling: Velvære/Wellness, Skjønnhet/Beauty, og Helse/Health.

-Velvære/Wellness-programmene fokuserer på avslapping og restitusjon, med et utvalg av behandlnger rettet mot dette, som f.eks. kroppsmassasjer.
-Skjønnhet/Beauty-programmene fokuserer på hudpleie og kroppsstell med et utvalg av behandlinger rettet mot dette, som f.eks. ansiktsmasker, manikyr, pedikyr, aromamassasjer.
-Helse/Health-programmene fokuserer på trening, kosthold og livsstilendring med et uvalg av behandlnger rette mot dette, som f.eks. Yoga, Dietter, tilpasset treningsopplegg med egen trener.

Send forespørsel ang. Bali

Turer

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.