Du er nå her:

Viimsi Spa

Viimsi Spa ligger på halvøya Viimsi, ca. 8 km fra Tallinn og bare noen hundre meter fra havet. Hotellet ble åpnet i 2002. Standarden og servicenivået på hotell og Spa er meget bra, og Tallinn med sin vakre gamleby, et mylder av gode restauranter og barer, og et meget bra natteliv, har noe for enhver smak. Det 7 etasjer høye hotellet har 104 romslige værelser.

Alle rom er moderne utstyrt med WC, dusj, hårføner, TV og telefon. De 6 store suitene har også musikkanlegg, minibar, buksepresse, badekåpe og sauna eller boblebad. De har 2 rom for funksjons-hemmede, svømmebasseng, og 2 møterom som tar 20 og 80 personer. Viimsis buffetrestaurant serverer sunn og enkel Spa-mat med lite salt, fett og sukker. Hotellet har også en a'la Carte restaurant. Spa og helseavdelingen på Viimsi Spa har ikke bare mange gode tilbud til de som ønsker skjønnhets- og velværebehandlinger, men også til de med kroniske helse-, hud-, stress- og smerteproblemer.

På grunn av sitt lave prisnivå anbefaler vi hotellet spesielt til de som ønsker langtidsbehandling av en ukes varighet eller mer. I samme bygg som Viimsi Spa ligger det også et privat plastisk kirurgisk senter, med priser som ligger mellom 60 og 70% under de norske.

Send forespørsel ang. Viimsi Spa

Turer

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.