Du er nå her:

Ananda in the Himalayas

Ananda er et eksklusivt destinasjons-Spa i fantastiske omgivelser, som integrerer sansene, rytme, estetikk, tid og rom samt ernæring, for å skape harmoni og livsstilendringer. Ordet ananda er Sanskrit og betyr lykke og tilfredshet. Ananda in the Himalayas ligger 260 km nord for New Delhi. Det var Maharajaen av Tehri Garthwal som tidligere eide palasset som nå rommer Ananda Spa, med sine 75 rom og en utsikt over Ganges og Rishikeshdalen som fullstendig kan ta pusten fra en. 

De helbredende behandlingene på Ananada Spa er en hyllest til visdommen til legene av Yore, som ser menneskekroppen som en balanse av usynlige energisentre i konstant bevegelse, disse kalles Chakras. Det finnes syv Chakras i kroppen, som gjenspeiler naturens rytmer, elementene, fargene og lydene som korresponderer til en spesifikk sans i kroppen, for å skape sunnhet, balanse, glede, avslapping, foryngelse og ananda. Ananda har et variert kjøkken basert på lett og sunn mat, og gjestene oppfordres til å delta i matlagingskurs.

Spaet tilbyr et enestående spektrum av terapeutiske behandlinger basert på tradisjonell Indiske behandlingsformer som Ayurveda, Yoga og Meditasjon sammen med de siste behandlingsmetodene fra Europa og det fjerne Østen. Ananda er blant verdens beste på Ayurveda. Spa/Behandlingsområdet som er på 2000m2 innholder 20 behandlings-rom, stort utendørsbasseng, fullt utstyrt trimrom, en liten golfbane, squashbane, sauna og dampbad, samt trim og yogaklasser i yoga-paviljongen. Aveda Beauty institutt tilbyr en full rekke av skjønnhets og kropps behandlinger.

Hele området er en stor park og det er lett å innleve seg i en glemt tid av kongelighet når en vandrer gjennom duften av blomstrende hager, eller besøke en forestilling med indisk musikk og dans i Ananda's eget amfiteater. Ananda er rangert blant verdens beste Spa av Conde Nast Traveller, Travel & Leisure, Sunday Times og Spa Management Journal.

Send forespørsel ang. Ananda in the Himalayas

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.