Du er nå her:

Bagni di Pisa

Bagni di Pisa er et meget flott Spa-hotell, beliggende ved en termalkilde som ble brukt allerede av de gamle romerne. Senere av Storhertugen av Toscana som også oppførte denne flotte bygningen som nå rommer hotellet, i 1743. Hele hotellet ble totalrenovert i 2004 i smakfull italiensk stil, med alle moderne bekvemmeligheter. Rommene har flotte bad, minibar, Air condition, safe, LCD-TV, høyhastighets internett tilgang m.m. Inkludert er også Badekåpe og Spa-slippers (sandaler).

Bagni di Pisa ligger i vakre omgivelser 6 km fra Pisa by og ca 20 minutter fra flyplassen. Fra hotellet kan du se det berømte skjeve tårnet i Pisa på Piazza dei Miracoli. 9 km i motsatt retning ligger den vakre historiske byen Lucca. Fra hotellet kan en også nå byer som Firenze og Siena på en behagelig dagstur. Middelhavet er ikke langt unna, f.eks kan den lille kystbyen Tirrenia by på både badeliv og golf.

Hotellets Spa har et rikholdig utvalg av behandlinger utført i vakre og avslappende omgivelser (se under Pakker og priser for mer informasjon om Spaets behandlinger). Hotellet har også et treningsrom. Et av Bagni di Pisas høydepunkter er dets utendørs termalbasseng hvor du kan bade i varmt termalvann året rundt. Helsebringende gjørme fra den samme kilden blir også brukt i enkelte av Spaets behandlinger og er spesielt gunstig i behandling av rheumatisme og i restituering etter skade og sykdom.

Send forespørsel ang. Bagni di Pisa

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Bagni di Pisa