Du er nå her:

Hotel Uvala

Hotel Uvala er et intimt og moderne hotell i den rolige bydelen Lapad i Dubrovnik. Hotellets rom og fasiliteter holder en høy standard og har en gjennomført stil. Hotel Uvala har 51 rom, egen bar, restaurant, Spa, innendørs og utendørs svømmebassenger, trimrom og to konferanserom. Rommene har høy standard og alle de nødvendige fasiliteter som TV, minibar, hårtørker, tilgang på roomservice m.m. Fra rommene med havutsikt kan en se utover mot de nærliggende Elaphite-øyene og deler av bydelen Lapad.

Spaet på Uvala er ikke blandt de aller største, men holder en meget høy standard og kan tilby en rekke behandlinger. Spaet er en integrert del av hotellet. Det er bygd i to nivåer med behandlingsrom, saunaer og avslapningsområde nede og bassenger og boblebad oppe. Ønsker du å bade i havet er det kun 60 meter å gå, og vannet er krystallklart.

Til den vakre gamlebyen tar det kun 8-10 minutter med buss eller taxi. Bussene går hyppig og stopper like ved hotellet. Gamlebyen i Dubrovnik står på UNESCO sin World Heritage liste, og er i seg selv en fantastisk opplevelse. En høy mur omkranser byen og dens sjarmerende gamle bygninger og smale gater, hvor en kan gå i timevis og bare drømme seg bort. Dubrovnik fortjener virkelig sitt kallenavn, "Adriaterhavets perle".

Send forespørsel ang. Hotel Uvala

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hotel Uvala