Du er nå her:

Hotel Jurmala Spa

Hotel Jurmala Spa er et moderne kurhotell og konferanse-senter. Det ble åpnet i juni 2005 og ligger 25 km fra Riga, i det gamle og pene kurstedet Jurmala, med sine mange grøntområder. Bare noen få hundre meter fra Rigabuktens milelange hvite sandstrand. Hotellet befinner seg i den største gågaten i Jurmala, Jomas gata, som også er stedets hovedgate for underholdning og handel.

Hotel Jurmala Spa har 190 koselige og romslige rom med 380 sengeplasser. Hotellet er dekorert med naturmaterialer som tre og stein, noe som skaper en beroligende og avslappende atmosfære. Hotel Jurmalas SPA og helsesenter tilbyr mange forskjellige Spabehandlinger. Du kan nyte en rekke ulike massasjer, kropps- og ansiktsbehandlinger, velluktende perlebad, saltrom, lysterapi og mange andre behandlinger som fremmer helse og velvære. Badekåper kan leies mot en mindre avgift for hele oppholdet+et depositum som refunderes ved innlevering. Hotel Jurmala Spa har i tillegg et stort sauna- og bassengområde, som du som gjest fritt kan benytte deg av hver dag før 18:00 (og mot en mindre avgift etter 18:00).

Det er ca. 500 m. til nærmeste togstasjon, Majori, hvor det går relativt hyppige og meget rimelige tog til og fra Riga Sentrum. Ellers er Taxi relativt rimelig og tilgjengelig døgnet rundt.

Send forespørsel ang. Hotel Jurmala Spa

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.