Du er nå her:

Corinthia Palace

Corinthia Palace Hotel er Malta’s ledende 5 stjerners hotell. Her finner du det aller beste av standard, service og fasiliteter, inkludert det unike Athanaeum Spa. Beliggende midt på Malta nær president-palasset, og omgitt av et praktfullt parkanlegg. Corinthia Palace er det perfekte utgangspunkt for å oppdage øyas mest berømte historiske og kulturelle landmerker og steder. Det er bare 5 km til hovedstaden Valletta og 4 km til den ”tause byen” Mdina.

Hotellet har 155 behagelige rom med aircondition, inkludert 8 suiter. Rommene er fullt utstyrt med alle de nødvendige fasiliteter. Corinthia har både et innendørs svømmebasseng, og et stort utendørs bassengområde. Hotellet er viden kjent for sitt utsøkte kjøkken. Restaurant ”Corinthia Rooms” er Malta’s mest elegante, og maten og servicenivået på det høyeste nivå. "Pool Garden", som er en al fresco restaurant, serverer hovedsakelig Italiensk mat ute på den overdekkede terrassen. På ”Rickshaw” serveres det eksotiske retter fra orienten. Hovedattraksjonen på Corinthia Palace Hotel er likevel dets Athenaeum Spa. Spa-anlegget er av internasjonal standard og tilbyr forskjellige programmer som omfatter skjønnhet, velvære og kroppsbevissthet. Spaet har et meget bra utvalg av behandlinger, og alt er under ett tak.

Som gjest kan du også, mandag til fredag, benytte deg av hotellets gratistransport som går til Valletta, Sliema, St. Julians, stranden ved St. George’s Bay, med et bredt spekter av vannsportfasiliteter og til the Royal Malta Golf Club (18 hulls golfbane).

Send forespørsel ang. Corinthia Palace

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.