Du er nå her:

Farmona Hotel & Spa - Krakow

Farmona Hotel & Spa ligger i rolige omgivelser omgitt av en park, ca. 10 minutter fra sentrum av gamlebyen i Krakow og ca 15 min. fra flyplassen. Stilfullt interiør, imøtekommende personale og et meget bra Spa er noe av det som venter deg. Farmona har kun 31 rom (1 tilrettelagt for rullestolbukere). Rommene har en varm atmosfære, med alle de nødvendige fasiliteter inkludert badekar/dusj, hårføner, TV, gratis trådløst internett, safe (laptop størrelse), skrivebord, telefon og klimaanlegg.

Restauranten har et godt utvalg med egen Spa-meny, den kan bordsette ca. 100 mennesker og er et populært møtested, gjerne rundt peisen. Hotellet har også møte- og konferanserom. Spa avdelingen prøver å fange ambiensen av den omkringliggende århundre gamle parken, med en rolig og behagelig følelse.

Spasenteret eies og drives av Farmona Natural Cosmetics Laboratory, et kjent kosmetikk- og velværeselskap. Her vil du få oppleve en rekke flotte behandlinger av profesjonelle terapeuter. Et unikt tilbud ved dette Spa senteret er terapeuter fra Bali og Java med dertilhørende behandlinger. Som gjest kan du fritt benytte deg av Spaets sauna. Spaet har et meget bra utvalg av behandlinger basert på både Europas og Østens metoder. SPA avdelingen er utformet i tråd med kinesiske Feng Shui prinsipper.

Send forespørsel ang. Farmona Hotel & Spa - Krakow

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.