Du er nå her:

Termes Montbrio

I hjertet av Costa Daurada nær byen Montbrio del Camp, ligger det 4 stjerners Termes Montbrio. Hotellet er designet for å harmonisere med sine frodige omgivelser og har vært rangert som Europas beste Spa-hotell. Det nesten 100 år gamle hotellet er omgitt av en stor hage full av eksotiske blomster, planter og trær. Hotellet har 214 fullt utstyrte og komfortable rom, samt 8 suiter med tematisk dekor. To restauranter tilbyr et bredt spekter av internasjonal mat og middelhavs-retter. De har også et bredt utvalg av lavkalorimat på menyen.

Montbrios to varme kilder har Spanias rikeste innhold av mineraler. Den ene holder 41 grader og den andre 81 grader. Vannet blir kjølt ned til ca. 35 grader før det blir ført inn i bassengene. I Spa avdelingen finner du et varm-kilde-svømmebasseng, et svært boblebad, tyrkiske bad, badstuer og trimrom. Et stort utvalg av behandlings-programmer inkluderer antistress, slanking, forebygging og redusering av aldringstegn og røykeavvennings-programmer. Aquatonic er en boltreplass av thermalvann, hvor gjestene får kjennskap til 60 forskjellige vanneffekter inkludert fosser, massasjestråler, bobler, og mye annet. En uforglemmelig nytelse. Du finner også på Termes Montbrio Spa, en av Europas mest moderne kirurgiske klinikker for estetiske operasjoner.

Nær hotellet er det en 18 hulls golfbane og muligheter for hesteridning, terrengsykling, dykking, seiling og tennis. Turen kan lett kombineres med en eller flere netter på et av våre anbefalte hotell i Barcelona. Montbrio ligger kun 1 time fra Barcelonas flyplass. Termes Montbrio er et av de absolutt beste og mest komplette Spa i vårt utvalg. Har du noen spesielle ønsker og behov som ikke dekkes av våre faste pakker, skreddersyr vi gjerne et eget tur- og behandlingsopplegg for deg.

Send forespørsel ang. Termes Montbrio

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.