Du er nå her:

Nusa Dua Beach Hotel

En kort kjøretur fra flyplassen ligger det fem-stjerners Nusa Dua Beach Hotel, rett ved den solrike stranden med samme navn. Hotellet er omgitt av en stor eksotisk hage, en oase av romslighet og stillhet. Hotellet har 380 rom og suiter, og gir deg det beste av Balis eksotiske blanding av kulturer. Som et tilholdssted for luksus og privilegert gjestfrihet, har dette fantastiske feriestedet huset både konger og dronninger, presidenter og statsministere, siden åpningen i 1983.

Selve Spa avdelingen ble åpnet i 1994, som en pioneer blandt de tropiske Spa på øya. Personlig estetisk forbedring startet som en fornem beskjeftigelse på Bali. Nusa Dua Spa fortsetter denne tradisjonen med en rekke foryngende behandlinger, massasjer og eksotiske Bodyscrubs som blander lokale urter, blomster og krydder.

For gjester som forventer det ekstraordinære, venter en uforglemmelig ferie-opplevelse. Spaets forlystelser inkluderer sauna, svømmebasseng, dampbad og boblebad. Dessuten en frisør og skjønnhetssalong, full utstyrt trimrom og aerobics studio. Spa-butikken selger lokale kroppspleieprodukter , og Spa caféen serverer sunn og velsmakende mat. 26 velutdannede terapeuter står til din disposisjon og behandler deg med en blanding av det beste Østen og Vestens massasjeteknikker kan tilby. Hotellets aktivitetstilbud inkluderer også kurs i balinesisk dans, squash og tennisbaner, egen joggesti, klatrevegg og terrengsykler.

Send forespørsel ang. Nusa Dua Beach Hotel

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.