Du er nå her:

Hotel Les Magnolias

Hotel Les Magnolias ved Primorsko, ca. 1 time sør for Burgas, ligger i vakre omgivelser, omgitt av skoger og en fin sandstrand. En annen verden enn de store feriestedene lenger nord. Hotel Les Magnolias er et moderne hotell med 190 trivelige rom i lyse farger, med balkong, bad, telefon, kabel-TV. Strykejern/-brett og hårføner er tilgjengelig pr. forespørsel.

Den døgnåpne resepsjonen er behjelpelig det aller meste, inkl. sykkelutleie, som er en fin måte å se området på, leiebil, sightseeing/utflukter, oppbevaring av verdisaker, veksling av penger, etc. Det er også en bar i lobbyen. Buffetrestauranten serverer god mat og har bra utvalg og kvalitet. Det finnes også en liten pizzeria og room-service er tilgjengelig.

Hotellets hager omkranser et stort svømmebasseng med solterrasse, solstoler og 'Pool-bar'. Mange foretrekker likevel å gå de drøye 200 metrene ned til den fine sandstranden hvor du kan legge deg rett på stranden eller leie en av stolstolene ved den lille kafeen der, mot et mindre beløp. Spaet tilhørende Hotel Les Magnolias, er av god standard med moderne fasiliteter og et bra utvalg av behandlinger for helse, velvære og skjønnhet. For mosjon er det trimrom og tennisbaner på hotellet, og det er også fint å jogge og sykle langst stranden og i området forøvrig.

Send forespørsel ang. Hotel Les Magnolias

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.