Du er nå her:

The Aquincum Hotel

The Aquincum Hotel Budapest garanterer et deilig Spa-opphold med et uforglemmelig inntrykk av Budapest. Nyt den ungarske høfligheten, kombinert med hotellets atmosfære fra romertiden. Ligger ved sentrum av Budapest, med lokaltog og bussholdeplass like i nærheten. Hotellet har 312 fullt utstyrte værelser, hvorav 8 suiter, med en herlig utsikt over Donau og Margaretøya. I Restaurant Apicius vil mesterkokken og hans team lage internasjonal og ungarsk mat, inkludert flere vegetarretter. Nattklubben Iris tilbyr dansemusikk og et bredt utvalg av god drikke. I drink-baren Calix kan man nyte snacks og forfriskninger i eksotiske omgivelser.

Behandlingssentret på Ramada Plaza Budapest er basert på termalvannet fra Margaretøya. Det helbredende vannet, som har en temperatur på rundt 70°C, kjøles ned til ca. 35°C, og bevarer samtidig dets helbredende bestanddeler. Hovedinnholdet i vannet er svovel, men konsentrasjonen er så mild at det ikke har den typiske svovellukt. De resterende mineralene og gasselementene er effektive i Balneoterapi og Hydroterapi. Det vises i analyser at gassinnholdet i vannet produserer en jevn film med små gassbobler på overflaten av huden.

Ønsker du å oppleve en spennende storbyferie kombinert med førsteklasses Spa-fasiliteter, så er vårt Spa i Budapest midt i blinken for deg.

Send forespørsel ang. The Aquincum Hotel

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

The Aquincum Hotel