Du er nå her:

BMW BERLIN-MARATHON 29.september 2024

Beskrivelse

Har du ambisjoner å sette ny personlig rekord på maraton? Da er BMW BERLIN-MARATHON det rette løpet for deg. Dette er løypa hvor verdensrekordene settes.


 BMW BERLIN-MARATHON har i lang tid vært Europas største og mest populære maraton. God stemning langs løypa, meget bra logistikk rundt løpet, og en interessant trasé sørger for det, og i 2024 feirer de 50 års jubileum! Turen er velegnet til å ta med seg familiemedlemmer og /eller ikke-maratonløpende venner. De får selvfølgelig fratrukket startkontingenten.

Berlin_Logo

Pakketilbud

Pris 3 netter:
-Kr. 14.990,- pr.person i dobbeltrom inkludert fly, transfers og startnummer
-Kr. 11490,- pr.person i dobbeltrom inkludert startnummer, uten fly og transfers
-Singelromstillegg: kr. 3000 ,-

Prisene inkluderer:
- Flyreisen tur/retur Oslo - Berlin*
- Transport mellom flyplass og hotell* 
- Innkvartering 3 netter på hotell i gangavstand til start/mål
- Frokost 
- Startnummer til BMW BERLIN-MARATHON 2024 inkludert eksklusiv plakat
- Reiseleder under hele oppholdet
- Spontane utflukter/Sightseeing
- Alle skatter og avgifter
(*ikke inkludert for de som velger turalternativ uten fly og transfers)

Prisene inkluderer ikke:
- Tilslutningsfly til Gardermoen. Ta kontakt for tilbud om du ønsker dette
- Avbestillingsforsikring
- Reiseforsikring

Velg og bestill

Tilgjengelig: Utsolgt

Tilgjengelig: Utsolgt

Pris: kr 0,00

Reiserute

3 netters tur fredag 27.september til mandag 30.september:
(Vi kan ordne med tilslutningsbilletter til og fra Oslo. Ta kontakt for tilbud)

Dato Fra Til Avgang Ankomst
27.sep Oslo Berlin 11:55 13:30
30.sep Berlin Oslo 14:10 15:50

Vi gjør oppmerksom på at reiseruter, tider og flyselskap kan endres på kort varsel. Vi tar også forbehold om alle endringer som skyldes forhold utenfor vår kontroll (herunder reiserute, flyselskap, flytider, priser og eventuell kansellering av deler av- eller hele turen grunnet uforutsette omstendigheter)

Hotell

Motel One Bellevue - Berlin

Motel One Berlin-Bellevue er (ikke et motell, men) et hotell med god standard i turistklassekategorien, med best mulig beliggenhet for oss maratonløpere. Hotellet er i gåavstand fra både start og målområdet, og ligger i nærheten av Bellevue palass, den tyske kanslerboligen og Siegessäule. Ikke langt unna ligger også Riksdagsbygningen og Brandenburger Tor. Hotellet har en bar/lounge og alle rom har aircondition, hårføner, gratis internett-tilkobling og flatskjerm med kabel-tv. Frokost er inkludert under oppholdet.

Betingelser

Depositum: kr. 3100,- må betales ved påmeldingen til konto: 2540.01.40688. Vennligst merk betalingen med: "BERM24" + deltakerens navn.
Om du var forhåndspåmeldt med innbetalt depositum blir ditt depositum overført til denne bestillingen, og du trenger ikke innbetale depositum på nytt nå.
(For betalinger utenfor Norge: IBAN: NO7525400140688 SWIFT: SPTRNO22)

50 % av restbeløpet betales i løpet av våren 2024. De resterende 50 % av restbeløpet betales i løpet av sommeren 2024.
(Egne påminnelser vil bli sendt ut i forkant av hver frist)

Rabatter: - Turdeltakere som ikke løper maraton kan trekke fra kr. 4000,-

Har du noen spørsmål kan du ringe oss på 33 18 71 71.

Vi kan ordne med tilslutningsbilletter til og fra Oslo. Ta kontakt for tilbud

Betaling med kredittkort:
Prisene er kalkulert for betaling med bankoverføring Hvis du ønsker å betale med kredittkort må du legge til 3% til prisene + 2kr, som kortgebyr. Vi aksepterer Mastercard, Visa og American Express. Ved refusjoner refunderes kortgebyr ikke uansett årsak.

AVBESTILLINGSVILKÅR:
Kun skriftlige avbestillinger aksepteres enten via post eller e-post. Det er datoen vi mottar en eventuell avbestilling som er avgjørende for beregning av refusjonsbeløpet. Avbestilling etter påmelding og fram til og med 30.april 2024 medfører tap av depositum.
Avbestilling fra 1.mai 2024 til og med 30.juni medfører tap av depositum + 50% av restbeløpet.
Avbestilling 1.juli 2024 eller senere og uteblivelse medfører tap av hele reisens kostnad.
For kortbetalinger refunderes kortgebyr ikke uansett årsak.

REISE- OG AVBESTILLINGSFORSIKRING: Sørg for at du har tegnet en helårs reiseforsikring hos ditt forsikringsselskap, evt bestill en spesielt for denne reisen om du ikke har dette, og sjekk om det er inkludert en avbestillingsforsikring i den og hva den dekker. Sjekk også vilkårene vedrørende pandemi og hva som dekkes der.

REISEVILKÅR OG FORBEHOLD: Alle deltakere i BMW BERLIN-MARATHON må ha fylt 18år på løpsdagen. Reiseruter, tider og flyselskap kan endres på kort varsel. Sport & Helseferie AS tar forbehold om endringer i pris og turopplegg, eller kansellering av hele eller deler av turen på grunn av omstendigheter som er utenfor vår kontroll. I slike tilfeller vil arrangøren refundere det kundene har krav på etter de gjeldende reisevilkår. Skulle selve løpet bli kansellert vil turen likevel bli gjennomført og avbestillingsvilkårene gjelder. Du vil kun få refundert det som eventuelt blir kompensert fra arrangørene av løpet for kanselleringen. Vi tar også forbehold om prisendringer p.g.a. valutakurser, skatter og prisforandringer hos våre leverandører. Om påmeldte har forhold ved seg som kan føre til at vedkommende ikke vil bli godkjent for flyreiser, innreise i annet land enn Norge eller har andre forhold, eller at slike oppstår i etterkant av bestilling, som kan føre til at deltaker ikke kan delta på turen, eller delta i selve løpet, er dette vedkommendes eget ansvar å være opplyst om og få i orden i forkant av bestilling og i forkant av reisen og løpet. Slike forhold gir ikke rett til avbestilling med refusjon. Sport & Helseferie A/S har rett til å avlyse turen eller noen av turalternativene hvis det pr. 30.juni 2024 er mindre enn 10 påmeldinger på turen, eller noen av turalternativene. Er det mindre enn 10 påmeldte på noen av de individuelle turalternativ, men turen fortsatt består, vil du få tilbud om et annet alternativ. For de som ønsker å delta på felles middager under oppholdet vil priser og detaljer komme på et senere tidspunkt, og det vil bli et pristillegg for dette. Vi tar forbehold om skrive- og prisfeil i turprogram og bestillingsskjema.
-SPESIELT OM PANDEMI OG EKSTRAORDINÆRE OMSTENDIGHETER:
Det kan komme krav om vaksinepass, negativ test og/eller andre krav for deltagelse på turen, i forkant av reisen, under selve reisen, og i forbindelse med selve løpet. Vi vil komme med konkret informasjon til deltakere så snart vi vet noe om dette. Det er deltakers eget ansvar å sørge for at alle vilkår vedrørende dette er oppfylt, inkludert alle kostnader forbundet med dette, og eventuelle mangler fra deltaker her gir ikke rett til avbestilling med refusjon.

Turprogram

Her kommer en kort beskrivelse av det som skal skje under oppholdet:

Fredag, 27.september
Utreisedag. Etter ankomst Berlin og bagasjehenting samles vi i avgangshallen og går samlet til bussen som tar oss til startnummerhenting, forutsatt at ankomst er tidsnok til dette, også videre til hotellet. Om tiden strekker til kan vi etter ankomst til hotellet ta en liten sightseeing-tur til fots, hvor vi blant annet ser på veien fra hotellet til start/målområdet for løpet. Resten av kvelden er til egen disposisjon. For de som ønsker er det mulig med felles middag på en italiensk restaurant i nærheten (egen påmelding gjelder).

Lørdag, 28.september
Etter frokost tar vi turen til frokostløpet, som er en rolig løpetur på ca. 6km. Ellers er dagen til egen disposisjon for å oppleve Berlin, og forberede seg til løpet. For de som ønsker er det mulig med felles middag på en italiensk restaurant i nærheten (egen påmelding gjelder).

Søndag, 29.september
Maratondag. Mer informasjon om denne dagen kommer i reisedokumentene. For de som ønsker er det mulig med felles middag på en tysk restaurant (egen påmelding gjelder).

Mandag, 30.september
Hjemreisedag. Bussen henter oss på hotellet og tar oss til flyplassen. Formiddagen kan benyttes til shopping eller en liten gå/løpetur i det nærliggende Tiergarten for å strekke litt på beina.

scroll down
Løpsreiser