Du er nå her:

Marcialonga 26.januar 2020

Beskrivelse

Marcialonga er ved siden av Vasaloppet det skirennet utenfor Norges grenser som tiltrekker seg flest norske langrennsløpere. Det skyldes den fine stemningen og rammen rundt Marcialonga og ikke minst den fantastiske naturen en bare finner i Dolomittene. I 2019 var det ca. 2000 norske deltakere av over 7000 startende. Vi kan også tilby proff skipreparering hos NONES. Les mer om skipreparering hos NONES nedenfor. Fredag kan vi tilby transport opp til Lavaze-passet (1800m) for lett høydetrening og på lørdag kan du være med på en ”bli kjent med løypa” og Val di Fiemme rundtur.

Priser fra kr. 11.990,-.

Vi tilbyr:

- 4 netters tur; 23. - 27. januar.

Prisene inkluderer:
 
- Flyreisen (inklusive skatter)
- Innkvartering
- Frokost og middag
- Skitransport
- Startnummer inkludert registrering til rennet
- Transport mellom flyplass og hotell
- Transport og utflukter under oppholdet (ihht. turprogrammet)
- Transport til start i egen buss hvor du sitter godt og varmt til starten din går
- Reiseledere med lokalkunnskap og lang erfaring
NB! Det tilkommer ca. 2 EUR pr. person pr. dag i City Tax, som betales direkte til hotellet (kan endre seg)

Pakketilbud

Priser 4 netter, 23. januar til 27.januar:

HOTEL LATEMAR *** Castello di Fiemme
Pris Kr. 11.990,- pr.person i dobbeltrom/trippelrom/firesengsrom
-Singelromstillegg Kategori 1 (rent singelrom): Kr. 700,-
-Singelromstillegg Kategori 2 (dobbel som singel): Kr. 3000,-

NB! Det tilkommer ca. 2 EUR pr. person pr. dag i City Tax, som betales direkte til hotellet

Prisene inkluderer:
- Flyreisen (inklusive skatter) 
- Innkvartering 
- Frokost og middag 
- Skitransport 
- Startnummer inkludert registrering til rennet 
- Transport mellom flyplass og hotell 
- Transport og utflukter under oppholdet (ihht. turprogrammet) 
- Transport til start i egen buss hvor du sitter godt og varmt til starten din går 
- Reiseledere med lokalkunnskap og lang erfaring

Velg og bestill

Tilgjengelig: Utsolgt

Tilgjengelig: Utsolgt

Pris: kr 0,00

Reiserute

4 netter, 23. januar til 27. januar, Hotel Latemar:

Dato Fra Til Avgang Ankomst
23.jan Oslo Milano 10:05 12:45
27.jan Milano Stockholm 12:55 15:40
  Stockholm Oslo 16:35 17:35

Turen kan også tilpasses til individuelle behov etter ønske, om overstående ikke passer for deg. Send mail til info@sportoghelse.no med dine ønsker.


Vi kan ordne med tilslutningsbilletter til og fra Gardermoen hvis ønskelig. Du kan gjerne ordne dette selv, men vi anbefaler da god tid på Gardermoen siden du ikke har noen rettigheter for videre transport hvis ditt fly er forsinket til Gardermoen.

Vi gjør oppmerksom på at reiseruter, tider og flyselskap kan endres på kort varsel.

Hotell

Hotel Latemar

HOTEL LATEMAR *** Castello di Fiemme
Et hyggelig hotell i Castello di FIemme beliggende i gåavstand til nabobygda Cavalese (ca 2 km). Hotellet har basseng og badstu. En romslig garasje brukes som smørerom. Alle rom har bad/dusj, WC og TV. Maten har god standard og de som driver hotellet er meget serviceinnstilte. Hotellet har 2 singelromskategorier. Kategori 1 er et rent singelrom med 1 seng for 1 person. Kategori 2 er et større dobbeltrom som blir gjort om til singelrom. Hotellet har i tillegg noen få rom som tar 3 og 4 senger, og et familierom som tar totalt 5 personer på 2 soverom med delt bad. Ta kontakt om familierommet er interessant.

Betingelser

Depositum: kr. 3100,- må betales umiddelbart etter påmeldingen til konto: 2540.01.40688 Vennligst merk betalingen med "MRCL20" + deltakerens navn. (For betalinger utenfor Norge: IBAN: NO7525400140688 SWIFT: SPTRNO22)

SEEDING: 
Seeding foregår i grupper og etter "første mann til mølla" prinsippet. Er første gruppe full havner alle som kommer inn etter dette i neste gruppe, selv om seeding-tiden er bedre enn de i gruppen foran. Når alle gruppene er fulle, havner de som kommer inn etter dette bakerst, uansett hvor god deres seedingtid er. Det er umulig å si når gruppene fyller seg opp, men vi har indikasjon om at det vil skje meget tidlig. Arrangørene tilstreber en best mulig avvikling av rennet og tildeler startnummer i henhold til tidligere oppnådde resultater i Marcialonga 2018 og 2019 samt Worldloppet-renn i 2019. Ønsker du en god startpulje er det viktig at du er tidlig ute med påmeldingen og oppgir ditt beste resultat fra Marcialonga 2018 og 2019 eller andre Worldloppet renn i 2019. Du må oppgi renn, årstall og tid. Plassering i andre renn enn spesifisert over vil ikke bli tatt hensyn til så det er viktig at du oppgir korrekt informasjon. Din starttid tildeles av arrangøren og du må gå med den starttiden du blir tildelt. Sport og Helseferie A/S kan ikke hjelpe deg med å oppnå en bedre starttid enn den du får tildelt fra arrangøren, så vær rask med din påmelding.

Prisene inkluderer:
- Flyreisen (inklusive skatter)
- Innkvartering
- Frokost og middag
- Skitransport
- Startnummer inkludert registrering til rennet
- Transport mellom flyplass og hotell
- Transport og utflukter under oppholdet (ihht. turprogrammet)
- Transport til start i egen buss hvor du sitter godt og varmt til starten din går
- Reiseledere med lokalkunnskap og lang erfaring

Prisene inkluderer ikke:
- Tilslutningsfly til Gardermoen
- Avbestillingsforsikring
- Reiseforsikring
- City Tax ca. 2 EUR. Betales direkte til hotellet
- Skipreparering hos NONES
Skipreparering hos Nones: Franco Nones er en gammel olympisk mester på langrenn og sønnen hans har smurt ski til deltakere i det Italienske landslaget. De disponerer det mest moderne utstyret for preparering av langrennski. Det er ikke alle som liker å stå i timevis og smøre ski eller kanskje føler seg proffe nok til å få et brukbart resultat. Over 50% av våre turdeltakere har de siste 5 årene derfor valgt å få sine ski preparert hos NONES. For kr. 950,- får du slipt skiene (hvis nødvendig), du får dem strukturert og satt på glider og feste + Cera.

BESTILLINGS- OG BETALINGSBETINGELSER:
 Vi har kun et begrenset antall flyseter og hotellsenger på denne turen. Rask påmelding abefales. Ved påmelding betales et depositum på kr. 3100,- til konto: 2540.01.40688. Innbetalingen må være registrert hos oss senest 1 uke etter påmeldingen. Vennligst merk betalingen: "MRCL20" + deltakerens navn. (For betalinger utenfor Norge: IBAN: NO7525400140688 SWIFT: SPTRNO22)  Restbeløpet betales i løpet av høsten/vinteren 2019. Eget restoppgjør vil bli tilsendt. Har du noen spørsmål kan du ringe oss på 33 18 71 71.

Betaling med kredittkort:
Prisene er kalkulert for betaling med bankoverføring Hvis du ønsker å betale med kredittkort må du legge til 3% til prisene + 2kr. Vi aksepterer Mastercard, Visa og American Express.

AVBESTILLINGSVILKÅR:
Kun skriftlige avbestillinger aksepteres enten via post eller e-post. Det er datoen vi mottar en eventuell avbestilling som er avgjørende for beregning av refusjonsbeløpet. Avbestilling 1. oktober 2019 eller senere medfører tap av hele turprisen. Har du avbestillingsforsikring hos oss vil den dekke dine tap bortsett fra omkostninger på. kr. 3500,-, samt forsikringspremien.

AVBESTILLINGSFORSIKRING:
Sjekk om du har tegnet en helårs reiseforsikring hos ditt forsikringsselskap og om det er inkludert en avbestillingsforsikring. Hvis ikke anbefaler vi alle å tegne en avbestillingsforsikring gjennom oss som dekker det du har betalt for reisen minus omkostninger på kr. 3500,-, samt forsikringspremien. Avbestillingen må kunne dokumenteres med en legeattest som gjelder i tilfelle akutt sykdom hos den reisende (ikke kroniske sykdommer), eller dødsfall i den nærmeste familie, som forhindrer den reisende i å delta på selve reisen. Avbestillingsforsikringen gjelder ikke hvis reisende ikke kan delta på planlagte aktiviteter på reisen, men likefullt kan delta på selve reisen. Avbestillinger mottatt etter utreisedato aksepteres ikke uansett avbestillingsgrunn. Avbestillingsforsikring koster 6% av reisens pris. Det er en betingelse at avbestillingsforsikringen tegnes samtidig som påmeldingen sendes inn. Avbestillingsforsikringen gjelder ikke før restbeløpet er registrert innbetalt hos oss.

FORBEHOLD:
Sport og Helseferie AS tar forbehold om endringer i pris og turopplegg, herunder endring av flyreise, hotell og transport. Sport og Helseferie AS tar forbehold om kansellering av hele eller deler av turen på grunn av omstendigheter som er utenfor vår kontroll. I slike tilfeller vil arrangøren refundere det kundene har krav på etter de gjeldende reisevilkår. Skulle selve rennet bli avlyst på grunn av snømangel eller lignende vil turen likevel bli gjennomført. De som da ikke ønsker å reise vil kun få refundert startkontingent til rennet. Sport og Helseferie A/S har rett til å kansellere turen hvis det blir færre enn 12 påmeldte deltagere pr. 01.12.2019. Innbetalte beløp vil da bli refundert. Sport og Helseferie A/S har rett til å kansellere progrmaførte utflukter om det er færre enn 12 påmeldte deltagere til disse. 

Turprogram

Torsdag 23. januar
Etter ankomst Milano, transfer til hotellet. Middag på hotellet.

Fredag 24. januar
Etter frokost tar vi bussen opp til Lavaze Stadion (1800 m.o.h.) for noen timers lett og rolig treningstur i høyden. Husk å krysse av for dette på påmeldingsskjema. Ettermiddagen kan du tilbringe i Cavalese med shopping og sightseeing. For de som skal ha skipreparering hos NONES må skiene klargjøres for henting etter ankomst hotellet fra Lavaze, hvis du ikke har med 2 par. Skiene vil bli hentet på ditt hotell i løpet av ettermiddagen. Middag på hotellet.

Lørdag 25. januar (Bli kjent med løypa-tur med buss)
Bussen henter oss etter frokost. Først kjører vi til Cavalese for avhenting av startnummer for de som ikke har gjort dette tidligere. Etterpå er det befaring av løypa mellom Molina og Canazei som er løypas vendepunkter, med treningsstopp på skistadion i Tesero. Husk å krysse av på påmledingsskjema. Resten av ettermiddagen er til egen disposisjon for skipreparering eller avslapping. For de som har bestilt skipreparering hos Nones vil skiene bli levert denne dagen i løpet av kvelden. Middag på hotellet.

Søndag 26. januar (Marcialongadagen)
Etter en tidlig frokost tar vi vår egen buss til startområdet i Moena og sitter varmt og komfortabelt i bussen til starten går. Rennet går i klassisk stil over 70 km eller 45 km. De første 20 km går det sakte men sikkert oppover, etter det fram til ca. 66 km er det mest flatt og nedover, ispedd noen korte bratte oppoverbakker, for så igjen å stige de siste 3 km mot mål i Cavalese. De som går den korte distansen på 45 km har målgang i Predazzo. Det går shuttlebusser fra Predazzo til Cavalese/Castello di Fiemme. Det er en negativ høydeforskjell mellom start og mål på ca. 200 meter på den lange distansen. Arrangørene sørger for transport av tøyposer fra start til målområdet. Starten går puljevis og de som har gode resultater fra tidligere deltakelse i Worldloppet-renn går først ut. Husk å skrive inn dine resultater i påmeldingsskjemaet hvis du har gått Worldloppet-renn tidligere. Løypa går gjennom små landsbyer hvor folk heier deg fram med rop og kubjeller. Det er bra med drikke og matstasjoner underveis. Etter målpassering kan du forsyne deg rikelig med mat og drikke. Arrangørene setter opp shuttlebusser som bringer deg tilbake til Castello di Fiemme fra Cavalese. Etter løpet er dagen til egen disposisjon. Middag på hotellet.

Mandag 27. januar (Hjemreisedag)
Tidspunkt for avreise fra hotellet vil bli opplyst senere. Du vil få en detaljert turbeskrivelse sammen med reisedokumentene.

scroll down
Skireiser