Du er nå her:

Marcialonga 29.januar 2023

Beskrivelse

Marcialonga er ved siden av Vasaloppet det skirennet utenfor Norges grenser som tiltrekker seg flest norske langrennsløpere. Det skyldes den fine stemningen og rammen rundt Marcialonga og ikke minst den fantastiske naturen en bare finner i Dolomittene. I 2019 var det ca. 2000 norske deltakere av over 7000 startende. . Fredag kan vi tilby transport opp til Lavaze-passet (1800m) for lett høydetrening og på lørdag kan du være med på en ”bli kjent med løypa” og Val di Fiemme rundtur.

Vi kan også tilby proff skipreparering hos NONES SPORT. Franco Nones er en gammel olympisk mester på langrenn og sønnen hans har smurt ski til deltakere i det Italienske landslaget. De disponerer det mest moderne utstyret for preparering av langrennski. Det er ikke alle som liker å stå i timevis og smøre ski eller kanskje føler seg proffe nok til å få et brukbart resultat. Huk av i bestillingskjemaet hvis du ønsker tilbud på dette.

Pakketilbud

Priser fra kr. 12.990,-.
Du finner alle priser i hotellbeskrivelsene under. Klikk her.


Vi tilbyr:

- 4 netters tur; 26. - 30. januar.

Prisene inkluderer:
 
- Flyreisen (inklusive skatter)
- Innkvartering
- Frokost og middag
- Skitransport
- Startnummer inkludert registrering til rennet
- Transport mellom flyplass og hotell
- Transport og utflukter under oppholdet (ihht. turprogrammet)
- Transport til start i egen buss hvor du sitter godt og varmt til starten din går
- Reiseledere med lokalkunnskap og lang erfaring
NB! Det tilkommer ca. 2 EUR pr. person pr. dag i City Tax, som betales kontant direkte til hotellet (kan endre seg)

Velg og bestill

Tilgjengelig: Utsolgt

Tilgjengelig: Utsolgt

Pris: kr 0,00

Reiserute

4 netter, 26. januar til 30. januar:

Dato Fra Til Avgang Ankomst
26.jan Oslo Verona 11:00 13:40
30.jan Verona Oslo 13:00 15:35

Vi gjør oppmerksom på at reiseruter, tider og flyselskap kan endres på kort varsel. Vi tar også forbehold om alle endringer som skyldes forhold utenfor vår kontroll (herunder reiserute, flyselskap, flytider, priser og eventuell kansellering av deler av- eller hele turen grunnet uforutsette omstendigheter)


Hotell

HOTEL LATEMAR***
Castello di FiemmeHotel Latemar

Hotel Latemar er et hyggelig familehotell i Castello di FIemme beliggende i gåavstand til nabobygda Cavalese (ca 2 km). Hotellet har basseng og badstu. En romslig garasje brukes som smørerom. Alle rom har bad/dusj, WC og TV. Maten har god standard og familien som driver hotellet er meget serviceinnstilte.
Pris Kr. 12.990,- pr.person i dobbeltrom
-Singelromstillegg Kategori 1 (rent singelrom med èn enkeltseng): Kr. 900,-
-Singelromstillegg Kategori 2 (dobbel som singel): Kr. 2500,-


Deluxe SPA Hotel La Roccia****
CavaleseHotel_La_Roccia

Hotel La Roccia er et meget bra 4-stjerners SPA Hotell beliggende kort vei fra sentrum av Cavalese og mållinjen for Marcialonga. De har egen spaavdeling og svømmebasseng. Hotellet har brukt mest mulig lokale materialer fra Val di Fiemme i innreningen. Maten er meget bra og servicenivået er høyt. Alle rom har bad/dusj, WC og TV, Minibar, Safebox og WiFi. Hotellet har eget skioppbevaringsrom med mulighet for skipreparering.
Pris Kr. 18.500,- pr.person i dobbeltrom
-Singelromstillegg : Kr. 1000,-

Betingelser

Alle påmeldinger etter 10.desember 2022 er på forespørsel kun, og vi vil kommer tilbake til deg med hva vi kan tilby fortløpene.

Depositum: kr. 3300,- må betales etter påmeldingen til konto: 2540.01.40688 Vennligst merk betalingen med "MRCL23" + deltakerens navn. (For betalinger utenfor Norge: IBAN: NO7525400140688 SWIFT: SPTRNO22)

Seeding: 
Seeding foregår i grupper og etter "første mann til mølla" prinsippet. Er første gruppe full havner alle som kommer inn etter dette i neste gruppe, selv om seeding-tiden er bedre enn de i gruppen foran. Når alle gruppene er fulle, havner de som kommer inn etter dette bakerst, uansett hvor god deres seedingtid er. Det er umulig å si når gruppene fyller seg opp, men vi har indikasjon om at det vil skje meget tidlig. Arrangørene tilstreber en best mulig avvikling av rennet og tildeler startnummer i henhold til tidligere oppnådde resultater i Marcialonga samt Worldloppet-renn. Ønsker du en god startpulje er det viktig at du er tidlig ute med påmeldingen og oppgir ditt beste resultat fra Marcialonga eller andre Worldloppet-renn. Du må oppgi renn, årstall og tid. Plassering i andre renn enn spesifisert over vil ikke bli tatt hensyn til så det er viktig at du oppgir korrekt informasjon. Din starttid tildeles av arrangøren og du må gå med den starttiden du blir tildelt. Sport og Helseferie A/S kan ikke hjelpe deg med å oppnå en bedre starttid enn den du får tildelt fra arrangøren, så vær rask med din påmelding.

Prisene inkluderer:
- Flyreisen (inklusive skatter)
- Innkvartering
- Frokost og middag
- Skitransport
- Startnummer inkludert registrering til rennet
- Transport mellom flyplass og hotell
- Transport og utflukter under oppholdet (ihht. turprogrammet)
- Transport til start i egen buss hvor du sitter godt og varmt til starten din går
- Reiseledere med lokalkunnskap og lang erfaring

Prisene inkluderer ikke:
- Tilslutningsfly til/fra Gardermoen
- Avbestillingsforsikring
- Reiseforsikring
- City Tax ca. 2 EUR. Betales kontant direkte til hotellet
- Skipreparering hos NONES
Skipreparering hos Nones: Franco Nones er en gammel olympisk mester på langrenn og sønnen hans har smurt ski til deltakere i det Italienske landslaget. De disponerer det mest moderne utstyret for preparering av langrennski. Det er ikke alle som liker å stå i timevis og smøre ski eller kanskje føler seg proffe nok til å få et brukbart resultat.

BESTILLINGS- OG BETALINGSBETINGELSER:
 Vi har kun et begrenset antall flyseter og hotellsenger på denne turen. Rask påmelding abefales. Ved påmelding betales et depositum på kr. 3300,- til konto: 2540.01.40688, om du ikke tidligere har vært forhåndspåmeldt med innbetalt depositum. Innbetalingen må være registrert hos oss senest 1 uke etter påmeldingen. Vennligst merk betalingen: "MRCL23" + deltakerens navn. (For betalinger utenfor Norge: IBAN: NO7525400140688 SWIFT: SPTRNO22)  Restbeløpet betales i løpet av høsten/vinteren 2022. Eget restoppgjør vil bli tilsendt. Har du noen spørsmål kan du ringe oss på 33 18 71 71.

-Betaling med kredittkort:
Prisene er kalkulert for betaling med bankoverføring Hvis du ønsker å betale med kredittkort må du legge til 3% til prisene + 2kr. Vi aksepterer Mastercard, Visa og American Express.

-Avbestillingsvilkår:
Kun skriftlige avbestillinger aksepteres enten via post eller e-post. Det er datoen vi mottar en eventuell avbestilling som er avgjørende for beregning av refusjonsbeløpet.
Avbestilling 24. oktober 2022 eller senere medfører tap av hele turprisen.

-Forbehold og andre vilkår: Sport og Helseferie AS tar forbehold om endringer i pris og turopplegg, herunder flyreise, hotell og transport som kan endres på kort varsel. Sport og Helseferie AS tar forbehold om kansellering av hele eller deler av turen på grunn av omstendigheter som er utenfor vår kontroll. I slike tilfeller vil arrangøren refundere det kundene har krav på etter de gjeldende reisevilkår. Vi tar forbehold om skrive- og prisfeil i turprogram og bestillingsskjema, samt ledig kapasitet på valgte flyreise og hotell/romkategori. Har romkategori blitt fylt opp før du bestilte, vil du få tilbud annen romkategori. Skulle selve rennet bli avlyst på grunn av snømangel eller lignende vil turen likevel bli gjennomført. De som da ikke ønsker å reise vil kun få refundert startkontingent til rennet. Sport og Helseferie A/S har rett til å kansellere turen hvis det blir færre enn 10 påmeldte deltagere pr. 01.12.2022. Innbetalte beløp vil da bli refundert. Sport og Helseferie A/S har rett til å kansellere programførte utflukter om det er færre enn 10 påmeldte deltagere til disse.
       -SPESIELT OM PANDEMI:
Det kan komme krav om vaksinepass, negativ test og/eller andre krav for turen, i forkant av reisen, under selve reisen, og i forbindelse med selve rennet. Vi vil komme med konkret informasjon til deltakere så snart vi vet noe om dette. Det er deltakers eget ansvar å sørge for at alle vilkår vedrørende dette er oppfylt, inkludert alle kostnader forbundet med dette, og eventuelle mangler fra deltaker her gir ikke rett til avbestilling med refusjon.

Reise- og avbestillingsforsikring:
Sørg for at du har tegnet en helårs reiseforsikring hos ditt forsikringsselskap, evt. bestill en spesielt for denne reisen om du ikke har dette, og sjekk om det er inkludert en avbestillingsforsikring i den og hva den dekker. Sjekk også vilkårene vedrørende Covid19/pandemi og hva som dekkes der.

Turprogram

Under følger en kort beskrivelse av turplanen. Du vil få en mer detaljert turbeskrivelse sammen med reisedokumentene.

Torsdag 26. januar
Etter ankomst transfer til hotellet. Middag på hotellet.

Fredag 27. januar
Etter frokost tar vi bussen opp til Lavaze Stadion (1800 m.o.h.) for noen timers lett og rolig treningstur i høyden. Husk å krysse av for dette på påmeldingsskjema. Ettermiddagen kan du tilbringe i Cavalese med shopping og sightseeing. For de som skal ha skipreparering hos NONES må skiene klargjøres for henting etter ankomst hotellet fra Lavaze, hvis du ikke har med 2 par. Skiene vil bli hentet på ditt hotell i løpet av ettermiddagen. Middag på hotellet.

Lørdag 28. januar (Bli kjent med løypa-tur med buss)
Bussen henter oss etter frokost. Først kjører vi til Cavalese for avhenting av startnummer for de som ikke har gjort dette tidligere. Etterpå er det befaring av løypa mellom Molina og Canazei som er løypas vendepunkter, med treningsstopp på skistadion i Tesero. Husk å krysse av på påmledingsskjema. Resten av ettermiddagen er til egen disposisjon for skipreparering eller avslapping. For de som har bestilt skipreparering hos Nones vil skiene bli levert denne dagen i løpet av kvelden. Middag på hotellet.

Søndag 30. januar (Marcialongadagen)
Etter en tidlig frokost tar vi vår egen buss til startområdet i Moena og sitter varmt og komfortabelt i bussen til starten går. Rennet går i klassisk stil over 70 km eller 45 km. De første 20 km går det sakte men sikkert oppover, etter det fram til ca. 66 km er det mest flatt og nedover, ispedd noen korte bratte oppoverbakker, for så igjen å stige de siste 3 km mot mål i Cavalese. De som går den korte distansen på 45 km har målgang i Predazzo. Det går shuttlebusser fra Predazzo til Cavalese/Castello di Fiemme. Det er en negativ høydeforskjell mellom start og mål på ca. 200 meter på den lange distansen. Arrangørene sørger for transport av tøyposer fra start til målområdet. Starten går puljevis og de som har gode resultater fra tidligere deltakelse i Worldloppet-renn går først ut. Husk å skrive inn dine resultater i påmeldingsskjemaet hvis du har gått Worldloppet-renn tidligere. Løypa går gjennom små landsbyer hvor folk heier deg fram med rop og kubjeller. Det er bra med drikke og matstasjoner underveis. Etter målpassering kan du forsyne deg rikelig med mat og drikke. Arrangørene setter opp shuttlebusser som bringer deg tilbake til Castello di Fiemme fra Cavalese. Etter løpet er dagen til egen disposisjon. Middag på hotellet.

Mandag 30. januar (Hjemreisedag)
Tidspunkt for avreise fra hotellet vil bli opplyst senere. Du vil få en detaljert turbeskrivelse sammen med reisedokumentene.

scroll down
Skireiser